K_BTW

Natural elements make up and lead the field of study and action, highlighting the presence of the lake and the tree masses, as main interconnected and essential assets. The railway connection project opens up an opportunity to revitalize the area. A continuous and fluid spatiality is projected, as an exaltation of an aesthetic landscape experience originated during that pedestrian route, also adapted to any type of user where the wooden pillars will ‘merge’ with the trunks. Intermodality, mixture of uses and the formalization of an aerial “promenade architecturale” are decisions that seek to generate different attractive opportunity spaces and establishing a friendly and gradual connection with the existing elements. The released soil will be a productive and playful space for recreation.

AUTHORS
ANDRÉS NÓVOA PÉREZ (ES), ARCHITECT
GABRIEL ALARCÓN SABARÍS (ES), LANDSCAPE ARCHITECT
IAGO NÓVOA PÉREZ (ES), ARCHITECT
ZARAIDA MARTÍNEZ SANMARTÍN (ES), ARCHITECT




rn992_k_btw_20210928_0947_board_1 →
rn992_k_btw_20210928_0947_board_2 →
rn992_k_btw_20210928_0947_board_3 →