Den gröna Kilen

The project site is an overwhelming landscape with lots of space for dreaming. So that is what we intend to do. This is an amazing natural area and a place that should not be destroyed by large, massive buildings. Instead, we will build on top of the local green qualities and the existing scenography. For us the idea of a green corridor was a central concept for this landscape scenery. A recreational stream connecting and combining the project site, offices, sports facilities and new housing with the rest of the Arninge-Ullna neighborhood. The central theme of ‘The Productive City’ will in Täby center around the notion of user involvement, construction and community. The project connects the idea of production with the actual construction of the site itself.

AUTHORS
LOERAKKER OLSSON ARKITEKTER L. OLSSON (DK), URBAN PLANNER
J. LOERAKKER (NL), ARCHITECT


Board 1 →
Board 2 →
Board 3 →